Koolitus “Kuidas koostada tasakaalustatud menüüd?” jaanuarist märtsini 2017 kõikides Eesti maakondades!
Oleme valmis saanud ka täiesti uue mahuka menüü koostamise käsiraamatu, mis on koostatud just toitlustajatele mõeldes!
Eeloleval koolitusel käsitleme põhjalikult tervist toetava menüü planeerimise põhimõtteid läbi teoreetiliste teadmiste laiendamise ja praktiliste oskuste täiendamise. Õpime looma tervisliku toitumise põhimõtetele vastavat, taskukohast ja maitsvat menüüd. Lisaks tutvustame uue Toitu targalt! Menüü koostamise käsiraamatu sisu ja kasutamisvõimalusi.
Ootame koolitusele kokkasid, menüüde koostajaid ja kõiki, kes on huvitatud oma teadmisi ja oskusi täiendama tervist toetava menüü planeerimise alal.
Koolitusel peatume järgmistel teemadel:
Millised on peamised probleemkohad asutuste menüüdes, mida tuleks muuta
Tervist toetava menüü koostamise põhimõtted ja üksikasjalikud juhised. Menüü koostamiseks vajalikud materjalid ja abitabelid.
Erimenüüd. Millele tähelepanu pöörata erivajadustega sööjate menüüde koostamisel (gluteenita, piimata menüüd, diabeetiku menüü, taimetoitlase menüü)?
Praktiline ülesanne: Loome üheskoos ühe tasakaalus tervist toetava menüü.
Uue Toitu targalt! Menüü koostamise käsiraamatu sisu ja kasutamisvõimaluste tutvustus.
Koolitus toimub eesti keeles.
Koolituse maht 8 ak tundi (4 kontakttundi + 4 tundi iseseisvat tööd).
Osalejatele väljastame tõendi 8 ak tunnise koolituse läbimise kohta.
Osalejatele kaasa paberkujul asjakohased materjalid.
Võta kaasa kirjutusvahend ja vajadusel prillid!
Koolitaja on toitumisnõustaja Reelika Õigemeel, Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuse aseesinaine, kes on spetsialiseerunud lasteasutuste tasakaalustatud menüüde juurutamisele ja toitumisnõustamisele ning toitumisalaste koolituste ja töötubade läbiviimisele. Tema tegemistest saab täpsema ülevaate kodulehelt www.toitutargalt.ee
Reelika Õigemeel on 2014. aastal ilmunud toitlustajate käsiraamatu „Maitsvalt ja Tervislikult!” autor, 2016. aastal ilmunud Eesti toitumisterapeutide ja –nõustajate koostatud raamatu „Laste toitumine ja tervis” üks autoritest ning 2017. aasta algul ilmuva „Toitu targalt!” menüü koostamise käsiraamatu autor.
Koolituse hind ühele osalejale 45 eurot, asutuse igale järgmisele osalejale 42 eurot.
Osalustasu tagastame täies mahus, kui osaleja teatab mitteosalemisest ette 7 päeva ja 50% mahus, kui osaleja teatab mitteosalemisest ette vähem kui 7 päeva.
Toitu Targalt! Menüü koostamise käsiraamatu hind koolitusel osalejale 20 eurot.
Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu, 20%. Tasumine toimub arve alusel.
Koolituse toimumise koht ja aeg. Koolituste toimumise aeg kell 13:30-16:30. *Valgas,Kärdlas ja Kuressaares kell 13:00-16:00.
ALLIKAS ja lisainformatsioon: http://toitutargalt.ee/tulemas-uus-koolitus-kuidas-koostada-tasakaalustatud-menuud/
Sa pead olema sisse logitud kommentaari postitamiseks.